Nazwa użytkownika lub adres email
Zapamiętaj mnie Wybranie opcji „Zapamiętaj mnie” wydłuża czas do momentu, gdy zostaniesz poproszony o ponowne zalogowanie się na tym urządzeniu. Aby zachować bezpieczeństwo twojego konta, używaj tej opcji tylko na swoich osobistych urządzeniach.
Nie pamiętasz hasła?
Nie masz jeszcze konta?Zacznij za darmo
Na iPhonie lub iPadzie wybierz „Udostępnij”, a następnie „Do ekranu początkowego”.